Tijdig groeien en krimpen

Groei zorgt voor ondernemerstrots. Na een goed begin volgt de versnelling met de nodige uitdagingen en kansen: overnames, investeringen, extra personeel, nieuwe aandeelhouders. Wij zorgen voor de financiële en fiscale inzichten waarmee jezelf en anderen overtuigd kunnen worden.

Tegenslagen kom je ook tegen. Een goede ondernemer ziet tijdig wanneer een stap terug moet worden gedaan. Als jouw zakelijke vriend zijn wij hard op de inhoud en laten de noodzaak zien en geven richting aan de oplossing.

Estate planning

Estate planning heeft voornamelijk tot doel jouw vermogen fiscaal zo voordelig mogelijk over te dragen aan jouw partner en/of de volgende generatie.

Lees meerpijltje rechts

Keuzes in rechtsvorm en structuur

Vraag jij je af of je voor de juiste ondernemingsvorm of -structuur heeft gekozen? Je kiest misschien voor een bepaalde rechtsvorm omdat die fiscaal het meest aantrekkelijk is.

Lees meerpijltje rechts

Bedrijfsfinanciering

Voor een succesvol traject om bedrijfsfinanciering te verkrijgen of te wijzigen (herfinanciering) kan externe ondersteuning net het zetje in de goede richting geven.

Lees meerpijltje rechts

Bedrijfswaardering

Bij koop en verkoop van een onderneming is het verstandig om een bedrijfswaardering van deze onderneming te laten uitvoeren.

Lees meerpijltje rechts

Begrotingen en prognoses

Prognoses en begrotingen geven jou als ondernemer essentiële management informatie om jouw onderneming goed te kunnen sturen.

Lees meerpijltje rechts

Blijf op peil met het Spaarne nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.