Gebeurtenissen

Juist de bijzondere, en vaak eenmalige, gebeurtenissen kleuren jouw ondernemersbestaan. Bijzondere gebeurtenissen kunnen vreugdevol, verdrietig, succesvol of gewoon harde realiteit zijn. Het is onze uitdaging om de regierol te nemen en duidelijkheid te bieden.

Regie ondernemerslevensweg

Wij zijn vertrouwd met het fiscaal en juridisch in goede weg leiden van gebeurtenissen die een grote impact kunnen hebben op jou. Onze regierol zorgt ervoor dat jij ondanks de emoties rationele beslissingen kan nemen en de blik ook wordt gericht op de lange termijn.

Estate planning

Estate planning heeft voornamelijk tot doel jouw vermogen fiscaal zo voordelig mogelijk over te dragen aan jouw partner en/of de volgende generatie.

Lees meerpijltje rechts

Keuzes in rechtsvorm en structuur

Vraag jij je af of je voor de juiste ondernemingsvorm of -structuur heeft gekozen? Je kiest misschien voor een bepaalde rechtsvorm omdat die fiscaal het meest aantrekkelijk is.

Lees meerpijltje rechts

Bedrijfsadvies

De snelheid van groeien en soms ook krimpen is cruciaal voor het voorbestaan van jouw onderneming. Een duidelijke visie van jouw toekomst met onze eerlijke bericht geeft de richting aan.

Lees meerpijltje rechts

Bedrijfswaardering

Bij koop en verkoop van een onderneming is het verstandig om een bedrijfswaardering van deze onderneming te laten uitvoeren.

Lees meerpijltje rechts