Dienstverlening Spaarne Accountants & Belastingadviseurs – COVID-19/Coronavirus

Beste relatie,

De ontwikkelingen rondom het COVID-19/Coronavirus raken ons allemaal. Graag informeren wij u over de dienstverlening van Spaarne Accountants & Belastingadviseurs.

Het is onze hoogste prioriteit om de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, hun gezinnen en onze klanten te waarborgen en tegelijkertijd onze klanten zonder onderbreking te blijven bedienen. Wij volgen de richtlijnen die door de overheid en het RIVM zijn opgesteld. Onze medewerkers werken zoveel mogelijk thuis en afspraken en bijeenkomsten vinden telefonisch, via facetime of skype plaats of worden verzet.

Het blijft ons doel onze klanten optimaal te ondersteunen, juist in deze voor velen moeilijke omstandigheden. Wij zullen onze normale werkzaamheden zoveel mogelijk volgens planning uit blijven voeren en daarnaast extra ondersteuning bieden waar nodig, bijvoorbeeld bij verzoeken om uitstel van betaling en het maken van prognoses. Wel vragen wij u om ons op de hoogte te houden van belangrijke ontwikkelingen bij u/uw onderneming, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Wij zijn via de gebruikelijke kanalen bereikbaar.
We zullen verdere voorzorgsmaatregelen nemen op basis van nieuwe informatie en omstandigheden. Als wij verwachten dat er iets kan gaan veranderen in onze dienstverlening, dan zullen wij u direct informeren.

Namens Joost, Peter, Mathijs en Dumas,
Spaarne Accountants & Belastingadviseurs