Hoe werken we?

Een persoonlijke benadering staat bij Spaarne Accountants & Belastingadviseurs voorop. Je hebt een van onze partners, die jouw specifieke situatie door en door kent, als vast aanspreekpunt. Door deze korte lijnen kunnen we snel en efficiënt werken en kunnen wij een hoog niveau van dienstverlening garanderen.

Kwartaal, halfjaar en jaarcijfers

De jaarrekening en aangifte lichten wij tijdens een bespreking uitgebreid toe, zodat je weet hoe jouw onderneming er financieel voorstaat. In overleg met onze klanten maken we ook gedurende het jaar periodiek afspraken om lopende ontwikkelingen en eventueel kwartaal- of halfjaarcijfers te bespreken, zodat je beter kunt anticiperen en waar nodig sneller kunt bijsturen.

Praktisch uitvoerbare adviezen

Als ondernemer krijg je bij ons geen lange theoretische adviezen. Je kunt rekenen op korte, to the point en praktisch uitvoerbare adviezen. Wij gaan pro actief en doortastend te werk en kijken daarbij ook “out of the box”; de meest voor de hand liggende oplossing is namelijk niet altijd de beste oplossing.

 

De accountant gaat digitaal

We zijn vooruitstrevend op ICT gebied en streven ernaar onze dienstverlening zoveel mogelijk digitaal te laten plaatsvinden, zonder daarbij uiteraard het persoonlijke aspect uit het oog te verliezen. Wij werken uitsluitend met digitale dossiers en maken gebruik van het complete software pakket van Unit 4, een zeer gerenommeerde partij die ons compleet ondersteunt in de dagelijkse praktijk.

Vaste prijsafspraken met jouw accountant

Onze tarieven zijn in vergelijking met andere accountantskantoren zeer concurrerend. Onze insteek is om voor alle opdrachten vooraf vaste prijsafspraken te maken, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Onze kernwaarden

Spaarne is kritisch. Ook op zichzelf. Bekijk onze kernwaarden en lees waar wij ons aan committeren.

Lees meerpijltje rechts

Onze vergunningen

Spaarne vertelt jou graag onder welke vergunningen zij werkt.

Lees meerpijltje rechts

Jouw investering

Spaarne gelooft in een beloning die hoort bij de maatschappelijke functie die zij als accountant en belastingadviseur heeft.

Lees meerpijltje rechts

Blijf op peil met het Spaarne nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze kernwaarden

alide special icon

Samenwerking

Alleen met jou en jouw mensen kunnen wij met humor en plezier werken aan een onderneming op het Spaarne Peil.

alide special icon

Partners

Onze partners hebben bewust gekozen om jou zelf dagelijks van dienst te zijn. Hier halen wij onze voldoening uit. Alleen met overzicht èn kennis van details kunnen wij ons bewijzen en de juiste kwaliteit leveren.

alide special icon

Attent

Attent betekent voor ons verder denken dan alleen de cijfers en kijken naar jouw zakelijke en persoonlijke doelstellingen.

alide special icon

Afspraak is afspraak

Wij vinden dat duidelijkheid over onze diensten, de kosten, de onderlinge verwachtingen rust en vertrouwen geeft.

alide special icon

Resultaatgericht

Uiteindelijk gaat het om het product, niet om de persoon die het levert. Wel kan de persoon juist nèt die toegevoegde waarde leveren. Onze diensten moeten jou verder helpen, dus geen theoretische verhalen, maar praktische toepassing.

alide special icon

Normaal

Terug naar de basis met een tariefstelling die recht doet aan onze maatschappelijke functie. Iedereen heeft recht op accountants en fiscalisten die op alle gebieden helemaal bij zijn. Ook vinden wij het normaal dat de belangen van de gebruikers van jaarrekeningen en assurance producten geborgd zijn.

alide special icon

Eerlijk

Eerlijkheid is voor ons weten waar mogelijkheden, maar ook de grenzen liggen. Dit spreken wij duidelijk uit. Wij zijn professioneel kritisch en durven te benoemen waar pijn- en verbeterpunten zitten.