Digitaal èn rechtsgeldig ondertekenen

Validsign digitale handtekeningen

Wij wisselen alle documenten waar een handtekening op staat digitaal uit. Zowel onze ondertekening als die van onze cliënten wordt op deze manier uitgewisseld. Wij hebben gekozen voor Validsign en Unit4 als gerenommeerde partners.

Via e-mail sturen wij een verzoek tot ondertekening van bijvoorbeeld een belastingaangifte, een jaarrekening of een bevestiging. Voor documenten met gevoelige (persoons-)gegevens sturen we tevens een dubbele autorisatie via SMS mee om zeker te weten dat de gegevens alleen bij jou terecht komen. Jouw handtekening komt digitaal in het document en met één druk op de knop stuur je deze documenten getekend retour. Op het document is zichtbaar wie wanneer op een rechtsgeldige manier heeft getekend. De documenten kunnen na ondertekening worden gedownload voor jouw archief. De rechtsgeldigheid van uw digitale handtekening is gelijk aan een traditioneel geplaatste handtekening.

Contactgegevens

Essentieel voor een vloeiende uitwisseling zijn de juiste contactgegevens zoals een mobiele telefoon en e-mail Wij nemen telefonisch contact op voorafgaand aan de eerste digitale verzending waarin wij uw contactgegevens voor alle zekerheid zullen verifiëren.