Jouw investering

Wij streven ernaar onze tarieven zeer scherp te houden door zo min mogelijk overheadkosten te maken en de salarissen te matigen. Bij ons dus geen exorbitante partnerbeloningen, maar een beloning die hoort bij de maatschappelijke functie die wij als accountant en belastingadviseur hebben. Waar wij zeker niet op bezuinigen is het fundament van ons kantoor: de mensen die het werk doen. Wij investeren in scholing, opleiding, vaktechniek en ICT omdat dit het fundament van onze dienstverlening is. Je ziet aan ons team dat wij ons beroep als gilde zien en koppelen ambitieuze jonge professionals aan ervaren ambachtslieden.

Vaste prijsafspraken vooraf

Terechte vraag is hoe hoog de investering voor onze dienstverlening is. Voor alle diensten maken wij vooraf een vaste prijsafspraak en leggen wij gedetailleerd vast wat jij van ons verwacht en wat wij van jou verwachten. Hierbij geldt altijd dat hoe beter georganiseerd hoe minder tijd wij hoeven te besteden. Wij kunnen ons dan richten op het vooruitkijken en het verder brengen van je bedrijf en je mensen. Vooraf besteden wij veel tijd aan het opstellen van een planning, het doorspreken van jouw wensen en het vastleggen van onze verwachtingen.

Je ziet het: ieder bedrijf, instelling en ondernemer is uniek. Het presenteren van standaard prijzen doet geen recht aan de werkelijkheid. Wij gaan graag de uitdaging aan om voor maximaal hetzelfde geld meer te leveren dan jouw huidige accountant en adviseurs.

Onze kernwaarden

alide special icon

Samenwerking

Alleen met jou en jouw mensen kunnen wij met humor en plezier werken aan een onderneming op het Spaarne Peil.

alide special icon

Partners

Onze partners hebben bewust gekozen om jou zelf dagelijks van dienst te zijn. Hier halen wij onze voldoening uit. Alleen met overzicht èn kennis van details kunnen wij ons bewijzen en de juiste kwaliteit leveren.

alide special icon

Attent

Attent betekent voor ons verder denken dan alleen de cijfers en kijken naar jouw zakelijke en persoonlijke doelstellingen.

alide special icon

Afspraak is afspraak

Wij vinden dat duidelijkheid over onze diensten, de kosten, de onderlinge verwachtingen rust en vertrouwen geeft.

alide special icon

Resultaatgericht

Uiteindelijk gaat het om het product, niet om de persoon die het levert. Wel kan de persoon juist nèt die toegevoegde waarde leveren. Onze diensten moeten jou verder helpen, dus geen theoretische verhalen, maar praktische toepassing.

alide special icon

Normaal

Terug naar de basis met een tariefstelling die recht doet aan onze maatschappelijke functie. Iedereen heeft recht op accountants en fiscalisten die op alle gebieden helemaal bij zijn. Ook vinden wij het normaal dat de belangen van de gebruikers van jaarrekeningen en assurance producten geborgd zijn.

alide special icon

Eerlijk

Eerlijkheid is voor ons weten waar mogelijkheden, maar ook de grenzen liggen. Dit spreken wij duidelijk uit. Wij zijn professioneel kritisch en durven te benoemen waar pijn- en verbeterpunten zitten.