Spaarne Accountants & Belastingadviseurs is lid van NOB, de beroepsvereniging van universitair opgeleide belastingadviseurs. NOB-leden zijn gebonden aan strikte interne beroepsregels en aan een eigen tuchtrechtspraak. Als belastingadviseur dienen ze voor alles het belang van hun cliënten, voor wie ze – altijd binnen de wettelijke grenzen – een fiscaal zo gunstig mogelijk resultaat proberen te bereiken.

Bezoek de websitepijltje rechts

Spaarne Accountants & Belastingadviseurs is lid van NBA, De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) is de bij wet ingestelde organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar leden (registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten). De NBA helpt accountants hun cruciale rol in de maatschappij te vervullen, nu en in de toekomst.

Bezoek de websitepijltje rechts

Accountants moeten betrouwbaar en onafhankelijk zijn. Zij mogen zich niet laten leiden door commerciële of persoonlijke belangen. Door toezicht te houden, zorgt de AFM ervoor dat accountants hun neutrale positie verstevigen. Hierdoor wordt het publieke belang gediend.

Bezoek de websitepijltje rechts

sra-certificering-spaarne

Bij een SRA-kantoor bent u verzekerd van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Een kantoor dat meebeweegt met de bedrijfseconomische ontwikkelingen. Feeling heeft met het ondernemersklimaat. En beschikt over een breed netwerk en kennis van uw branche.

Bezoek de websitepijltje rechts

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.