Onze actuele vacatures

Heb jij talent op administratief, fiscaal en assurance gebied en wil jij jouw toekomst zelf gaan vormgeven, laat het ons weten. Ben jij enthousiast en jong van geest, kijk dan of jij jezelf ziet als één van de volgende teamleden.

Gezocht: Stagiair hbo Accountancy

Voor de periode vanaf januari 2018 zoeken wij weer een nieuwe stagiair. Wil jij ervaren hoe je jouw theoretische kennis kan toepassen in de controlepraktijk? Wij hebben het komende …

Bekijken

Gezocht: Zelfstandig werkende financieel relatiebeheerder

Jij kan jouw ervaring inzetten om ondernemers verder te helpen. Wij hebben plek voor een zelfstandig werkende relatiebeheerder. Wij verwelkomen graag een gedreven professional met dezelfde kernwaarden en spirit om verder te ontwikkelen in een persoonlijke omgeving. Ben jij degene …

Bekijken

Gevonden: Ralph is onze nieuwe Teamleider accountancy samenstel/advies

We groeien lekker door met onze persoonlijke manier van werken en hebben behoefte aan een ervaren steunpilaar voor onze accountancy afdeling. Samen met de partners bouw jij aan de volgende generatie accountants en breng jij ondernemers op het ‘Spaarne Peil’. …

Bekijken

Gevonden: Amanda is onze nieuwe Junior belastingadviseur

We groeien hard door onze persoonlijke manier van werken en hebben behoefte aan een ambitieuze junior belastingadviseur. Wij verwelkomen graag een enthousiaste collega met spirit om zich verder te ontwikkelen. Ben jij degene die onder de gedegen leiding van twee zeer ervaren …

Bekijken

Onze kernwaarden

alide special icon

Samenwerking

Alleen met jou en jouw mensen kunnen wij met humor en plezier werken aan een onderneming op het Spaarne Peil.

alide special icon

Partners

Onze partners hebben bewust gekozen om jou zelf dagelijks van dienst te zijn. Hier halen wij onze voldoening uit. Alleen met overzicht èn kennis van details kunnen wij ons bewijzen en de juiste kwaliteit leveren.

alide special icon

Attent

Attent betekent voor ons verder denken dan alleen de cijfers en kijken naar jouw zakelijke en persoonlijke doelstellingen.

alide special icon

Afspraak is afspraak

Wij vinden dat duidelijkheid over onze diensten, de kosten, de onderlinge verwachtingen rust en vertrouwen geeft.

alide special icon

Resultaatgericht

Uiteindelijk gaat het om het product, niet om de persoon die het levert. Wel kan de persoon juist nèt die toegevoegde waarde leveren. Onze diensten moeten jou verder helpen, dus geen theoretische verhalen, maar praktische toepassing.

alide special icon

Normaal

Terug naar de basis met een tariefstelling die recht doet aan onze maatschappelijke functie. Iedereen heeft recht op accountants en fiscalisten die op alle gebieden helemaal bij zijn. Ook vinden wij het normaal dat de belangen van de gebruikers van jaarrekeningen en assurance producten geborgd zijn.

alide special icon

Eerlijk

Eerlijkheid is voor ons weten waar mogelijkheden, maar ook de grenzen liggen. Dit spreken wij duidelijk uit. Wij zijn professioneel kritisch en durven te benoemen waar pijn- en verbeterpunten zitten.