Onze actuele vacatures

Heb jij talent op administratief, fiscaal en assurance gebied en wil jij jouw toekomst zelf gaan vormgeven, laat het ons weten. Ben jij enthousiast en jong van geest, kijk dan of jij jezelf ziet als één van de volgende teamleden.

Gezocht:  Ambitieuze (junior-) belastingadviseur

Wij zoeken een ambitieuze fiscalist (vanaf 32 uur) die het een uitdaging om zichzelf te ontwikkelen tot een allround belastingadviseur. De functie houdt in dat je onder directe leiding van de zeer ervaren fiscalist-partners adviezen …

Bekijken

Gezocht:  Ervaren financieel beheerder accountancy

Jij kan jouw ervaring inzetten om ondernemers verder te helpen. Wij verwelkomen graag een gedreven professional met dezelfde kernwaarden en spirit om verder te ontwikkelen in een persoonlijke omgeving. Ben jij degene …

Bekijken

Gezocht: Gevorderd assistent accountant audit-samenstel

De combinatie tussen samenstel, advies- en assurance werkzaamheden leveren een mooie dynamiek op. Zowel in de assurance praktijk van Spaarne Audit als de samenstelpraktijk van Spaarne Accountants & Belastingadviseurs hebben we weer ruimte voor nieuwe teamleden……..

Bekijken

Gezocht: Stagiair hbo Accountancy

Wil jij ervaren hoe je jouw theoretische kennis kan toepassen in de controlepraktijk? Vele stagiairs zijn jou voorgegaan en hebben een succesvolle start hun carrière gehad.

Bekijken

Onze kernwaarden

alide special icon

Samenwerking

Alleen met jou en jouw mensen kunnen wij met humor en plezier werken aan een onderneming op het Spaarne Peil.

alide special icon

Partners

Onze partners hebben bewust gekozen om jou zelf dagelijks van dienst te zijn. Hier halen wij onze voldoening uit. Alleen met overzicht èn kennis van details kunnen wij ons bewijzen en de juiste kwaliteit leveren.

alide special icon

Attent

Attent betekent voor ons verder denken dan alleen de cijfers en kijken naar jouw zakelijke en persoonlijke doelstellingen.

alide special icon

Afspraak is afspraak

Wij vinden dat duidelijkheid over onze diensten, de kosten, de onderlinge verwachtingen rust en vertrouwen geeft.

alide special icon

Resultaatgericht

Uiteindelijk gaat het om het product, niet om de persoon die het levert. Wel kan de persoon juist nèt die toegevoegde waarde leveren. Onze diensten moeten jou verder helpen, dus geen theoretische verhalen, maar praktische toepassing.

alide special icon

Normaal

Terug naar de basis met een tariefstelling die recht doet aan onze maatschappelijke functie. Iedereen heeft recht op accountants en fiscalisten die op alle gebieden helemaal bij zijn. Ook vinden wij het normaal dat de belangen van de gebruikers van jaarrekeningen en assurance producten geborgd zijn.

alide special icon

Eerlijk

Eerlijkheid is voor ons weten waar mogelijkheden, maar ook de grenzen liggen. Dit spreken wij duidelijk uit. Wij zijn professioneel kritisch en durven te benoemen waar pijn- en verbeterpunten zitten.