Referenties

Deze website is bedoeld om jou een indruk te geven van onze werkwijze en deskundigheid. Jouw gevoel over hoe de samenwerking in de praktijk gaat uitwerken laat zich lastig beschrijven. Uiteindelijk gaat het ook om persoonlijkheid, de wijze van communiceren, duidelijkheid en gewoon een ‘klik’. Om je een indruk te geven hoe onze bestaande cliënten dit ervaren, zijn zij bereid om hun ervaringen met ons kantoor te delen met jou. Wij voorzien je graag van deze referenties. Wie anders dan onze eigen gewaardeerde cliënten kunnen jou vertellen waar en hoe wij het verschil maken.

Voor iedere dienst kunnen wij jou in het kader van een offerteverzoek meerdere referenties aanleveren. Zowel recent overgestapte cliënten als cliënten die wij al (een groot aantal jaren) bedienen zullen jou met plezier toelichten hoe zij onze dienstverlening ervaren.

Onze kernwaarden

alide special icon

Samenwerking

Alleen met jou en jouw mensen kunnen wij met humor en plezier werken aan een onderneming op het Spaarne Peil.

alide special icon

Partners

Onze partners hebben bewust gekozen om jou zelf dagelijks van dienst te zijn. Hier halen wij onze voldoening uit. Alleen met overzicht èn kennis van details kunnen wij ons bewijzen en de juiste kwaliteit leveren.

alide special icon

Attent

Attent betekent voor ons verder denken dan alleen de cijfers en kijken naar jouw zakelijke en persoonlijke doelstellingen.

alide special icon

Afspraak is afspraak

Wij vinden dat duidelijkheid over onze diensten, de kosten, de onderlinge verwachtingen rust en vertrouwen geeft.

alide special icon

Resultaatgericht

Uiteindelijk gaat het om het product, niet om de persoon die het levert. Wel kan de persoon juist nèt die toegevoegde waarde leveren. Onze diensten moeten jou verder helpen, dus geen theoretische verhalen, maar praktische toepassing.

alide special icon

Normaal

Terug naar de basis met een tariefstelling die recht doet aan onze maatschappelijke functie. Iedereen heeft recht op accountants en fiscalisten die op alle gebieden helemaal bij zijn. Ook vinden wij het normaal dat de belangen van de gebruikers van jaarrekeningen en assurance producten geborgd zijn.

alide special icon

Eerlijk

Eerlijkheid is voor ons weten waar mogelijkheden, maar ook de grenzen liggen. Dit spreken wij duidelijk uit. Wij zijn professioneel kritisch en durven te benoemen waar pijn- en verbeterpunten zitten.