ZZP en Vrije beroepen

Als startende ondernemer begin je aan een grote uitdaging. Jouw aandacht gaat meestal uit naar het product of de dienst. Maar heb je al gedacht aan het ondernemingsplan, de rechtsvorm, de belastingdienst en de administratie?

Spaarne Accountants & Belastingadviseurs voor ZZP-ers/starters

Als ZZP- er of starter heb je veel zaken aan jouw hoofd. Jij hebt geen medewerkers aan wie je zaken kunt delegeren. Het is dan prettig als jij jouw financiële zaken volledig kunt uitbesteden aan een professionele partner, die je alle zorg uit handen neemt. Wij zorgen dat jouw financiële administratie wordt verwerkt en dat de fiscale aangiften juist en tijdig worden ingediend. Voor ons bestaan er geen ‘kleine’ klanten: elke klant ontvangt persoonlijke aandacht en advies.

Pakket op maat voor ZZP’ers/starters

Desgewenst verzorgen wij de administratie voor je maar je kunt natuurlijk ook de administratie zelf voeren, waarbij wij adviseren en helpen bij de inrichting hiervan. Voor onze vaste jaarlijkse werkzaamheden spreken we een vast bedrag af, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent.

Fiscaal flexibel

Fiscaal gezien is het absoluut voordelig om jouw onderneming in de beginfase te starten. Wij zorgen ervoor dat de fiscale faciliteiten maximaal worden benut en signaleren als het moment daar is om aan een vennootschap te denken. Wij zorgen met onze administratieve diensten ervoor dat ook jouw fiscale zaken worden behartigt.